De partners van Atik Stadion

De Club

Over de Club:

Het Atik Stadion biedt verschillende verhuurbare ruimtes die zich uitstekend lenen voor bijeenkomsten, vergaderingen, trouwerijen, feesten, activiteiten en (muzikale/sport) evenementen. Zo is er een bioscoopruimte, diverse klaslokalen, horeca gelegenheden, evenementen ruimtes, etc. Dit alles met een prachtig uitzicht over het Atik Stadion. Lees op deze pagina meer over de partners van Atik Stadion die een bijdrage leven aan het bruisende leven in deze Roosendaalse locatie.

RBC

RBC is een unieke club met een markante historie. RBC is opgericht in 1912. Van oorsprong een volksclub uit een arbeiderswijk. In die meer dan 100 jaar heeft RBC een prominente rol gespeeld in het Nederlandse voetbal: RBC acteerde 45 jaar in het betaald voetbal, waarvan vijf seizoenen in de Eredivisie aan het begin van deze eeuw; bekerfinalist tegen Ajax in 1986; landskampioen bij de zondagamateurs in 1973; vele afdelingskampioenschappen in het amateurvoetbal; veel jeugdspelers in vertegenwoordigende teams van de KNVB; prominente spelers en trainers afgeleverd. Deze voorgeschiedenis van meer dan een eeuw draagt RBC onlosmakelijk met zich mee. Sinds 2000 zijn we de trotse bespeler van het Atik Stadion. En het RBC Netwerk probeert met creativiteit en positivisme zakelijk West-Brabant en andere belanghebbenden te enthousiasmeren, met elkaar te verbinden én te binden aan RBC.

MEDIFIT FYSIOTHERAPIE

Een praktijk voor Fysiotherapie gericht op een actieve aanpak bij blessures en fysieke klachten. Wij maken (Top-)sportfysiotherapie voor iedereen toegankelijk. Dat doen we al bij 11 andere praktijken in Brabant, en nu zijn we ook in het dynamische Atik Stadion in Roosendaal gevestigd. Met onze ervaring in de breedte- en  topsport op het gebied van Performance Training en Fysiotherapie maken we het verschil! We hebben er heel veel zin in. Nieuwsgierig?

SSNB ROOSENDAAL

Stichting SSNB Team NB is de organisatie in Roosendaal die het lokale beleidsplan op het gebied van sport uitvoert. In dit beleidsplan, ook wel het RSD-Fit Akkoord genoemd staan: Spelen, bewegen, sporten en de gezonde leefstijl centraal. Om hier invulling aan te geven zijn in de gemeente Roosendaal 21 buurtsportcoaches vanuit SSNB Team NB actief. Deze buurtsportcoaches hebben een divers sport- en beweegprogramma voor alle doelgroepen en in alle wijken. Het kennismaken met verschillende sporten en kinderen en jongeren gezond laten op groeien zijn belangrijke speerpunten. Als thuisbasis in Roosendaal heeft SSNB he Atik Stadion aan de Borchwerf 4  in Roosendaal. Vanuit daar is her vertrekpunt van de buurtsportcoaches richting de buurten, wijken en dorpen van de gemeente Roosendaal en streven zij voor een fitter Roosendaal!

BOXING COMPANY

Gevestigd in het ATIK stadion, in Roosendaal vind je de Boxing Company. Een team enthousiaste professionals welke van hun passie hun beroep hebben weten te maken verwelkomen je graag in deze toegankelijke Boutique gym. De Boxing Company heeft boksen toegankelijk gemaakt voor een breed publiek en gebruikt puur het middel boksen om fit te worden.

ROOSENDAAL MUSIC ACADEMY

Op Roosendaal Music Academy wordt door een groep jonge, enthousiaste muzikanten met een frisse blik muziekles gegeven. Alle docenten studeren of hebben gestudeerd op de popafdeling van het Conservatorium van Rotterdam. Ook hebben ze allemaal veel ervaring op het gebied van lesgeven en in het hedendaagse werkveld. Dit is essentieel om een goed beeld te creëren over de moderne muziek en de daarbij behorende lessen. De cursussen die worden gegeven op RMA zijn drums, gitaar, piano, zang, songwriting, ukelele, saxofoon en basgitaar.

CIOS ZUIDWEST

CIOS Zuidwest-Nederland is het opleidingsinstituut voor mbo-opleidingen Sport en Bewegen in Goes, Dordrecht en Roosendaal. Wij werken al meer dan 30 jaar aan leiderschap in de sportbranche. In onze praktische mbo-route Sport en Bewegen op niveau 3-4 werken wij vanuit het Atik-stadion samen met meer dan 50 netwerkpartners om studenten zo goed mogelijk op te leiden in de praktijk. Het Atik-stadion is ons ‘thuishonk’, de plek waar alle CIOS’ers die de opleiding volgen in Roosendaal samenkomen. Het is geen ‘school’, maar een echte praktijkomgeving, waar we een paar lokalen hebben. Alles is er gericht op sporten en daarover leren. We leiden studenten op in een snel veranderende wereld waarin zij als beroepsbeoefenaar én als mens bijdragen aan een sportievere, socialere en gezondere samenleving. Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, begeleiding, ondernemendheid en zelfstandigheid.

DENISE VERSTEEG VOETBALACADEMIE

Sinds 1 maart 2022 heb ik (Denise Versteeg) de voetbalacademie overgenomen van de Penders Voetbalacademie. Hiervoor hebben Rob Penders en ik deze Voetbalacademie samen gedraaid in het Atik Stadion. Ik verzorg op zondagochtend verschillende small group voetbaltrainingen voor verschillende leeftijden. Dit zijn kleine groepjes zodat de spelers veel aandacht hebben om zichzelf te kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Daarnaast geef ik veel verschillende individuele en duo trainingen in het Atik Stadion om de spelers nog specifieker te laten ontwikkelingen. Ook bij deze trainingen staan de spelers centraal en werken we aan de leerdoelen van een speler of proberen we de kwaliteiten nog verder te ontwikkelen. Tijdens de trainingen werken we met de Smartgoals, loopcoordinatie, technische vormen met en zonder bal, cognitieve vaardigheden, duelkracht en zelfvertrouwen. De ontwikkeling bij spelers vind ik heel erg belangrijk en dat samen met veel plezier versneld het proces.

TIC SPORTS

TIC Sports bestaat uit een jong enthousiast team die er van houden om te gekke (sportieve) activiteiten te organiseren voor jong en oud! In 2016 zijn we kleinschalig begonnen met Voetbalschool TIC. Met onze vele trainingen, voetbalkampen, toernooien en andere voetbalactiviteiten zijn we al jaren aanwezig in het Atik Stadion. Bij TIC Sports kan je nu ook terecht voor leuke groepsuitjes met jouw collega’s, vrienden of familie! Ook voor kinderen hebben we een groot aanbod aan verschillende kinderfeestjes. Extra speciaal bij TIC Sports zijn onze TIC Toernooien. Gedurende het jaar organiseren we verschillende indoor en outdoor toernooien voor jong en oud. De jeugdtoernooien, maar ook zeker het Horeca Roosendaal Toernooi en het Bedrijventoernooi zijn altijd een groot feest. Niet geheel verassend dat onze slogan als volgt luidt: TIC Sports Plezier voor Jong & Oud!

DE CATACOMBE

Brasserie De Catacombe is gevestigd onder de tribunes van het Atik Stadion, de thuishaven van RBC. De brasserie ligt op loopafstand van het NS station en het centrum van Roosendaal. Met de auto is onze brasserie via afslag Borchwerf heel goed bereikbaar en er is voor onze gasten bij het stadion volop gratis parkeergelegenheid. Ook beschikken wij tot prima beschikking voor minder valide.

Brasserie De Catacombe is een prachtige locatie om te genieten van een heerlijke lunch, maar heeft ook alle faciliteiten voor o.a. vergaderingen, cursussen, lezingen, presentaties, bedrijfsborrels, feesten en partijen.

FONTYS SPORTHOGESCHOOL

Het Partnership Roosendaal is een samenwerking tussen Fontys Sporthogeschool, gemeente Roosendaal en Sportservice Noord-Brabant.

Daarbij worden Fontys Sportkunde studenten ingezet om maatschappelijke vraagstukken op te halen en te beantwoorden.

Sport en bewegen wordt daarbij als middel ingezet en door de inzet van deze sportstudenten streven we naar het vitaler maken van de inwoners van Roosendaal.

RAAAK PERSONEEL

Wij zijn Raaak Personeel: eerlijk, eigenzinnig & dichtbij.

Even voorstellen: wij zijn Merel Olifiers, Daphne Pors, Danny Thijssen en Britt Winde: arbeidsbemiddelaar bij een van de persoonlijkste uitzendbureaus van Midden en Zuid Nederland en verantwoordelijk voor het samenbrengen van werkgevers en werknemers.

Het is gaaf dat we bij Raaak dagelijks lokale bedrijven uit Brabant, Zuid-Holland en Utrecht uit de brand helpen met onze expertise!

Bij Raaak Personeel kijken wij verder dan een cv. We zien de mens. Wat drijft iemand? Welke talenten heeft hij of zij? Wat zijn de ambities? De antwoorden hierop vinden wij veel interessanter.  Op deze eigenzinnige, maar eerlijke manier komen wij dichter bij de persoon achter de cv en vinden zo de baan die écht bij iemand past.

Sinds 1 februari hebben wij een kantoorruimte in de kantoortoren van het Atik stadion op de 3e verdieping met een prachtig uitzicht op het veld! Je kunt bij ons terecht voor banen in de logistiek, productie, techniek en office.

Benieuwd waarmee we jou kunnen helpen? Bel of mail ons:

roosendaal@raaakpersoneel.nl
0165-224682