Over DE club:

Het Atik Stadion biedt verschillende verhuurbare ruimtes die zich uitstekend lenen voor bijeenkomsten, vergaderingen, trouwerijen, feesten, activiteiten en (muzikale/sport) evenementen. Zo is er een bioscoopruimte, diverse klaslokalen, horeca gelegenheden, evenementen ruimtes, etc. Dit alles met een prachtig uitzicht over het Atik Stadion.

 

Partners Atik Stadion:

RBC

RBC is een unieke club met een markante historie. RBC is opgericht in 1912. Van oorsprong een volksclub uit een arbeiderswijk. In die meer dan 100 jaar heeft RBC een prominente rol gespeeld in het Nederlandse voetbal: RBC acteerde 45 jaar in het betaald voetbal, waarvan vijf seizoenen in de Eredivisie aan het begin van deze eeuw; bekerfinalist tegen Ajax in 1986; landskampioen bij de zondagamateurs in 1973; vele afdelingskampioenschappen in het amateurvoetbal; veel jeugdspelers in vertegenwoordigende teams van de KNVB; prominente spelers en trainers afgeleverd. Deze voorgeschiedenis van meer dan een eeuw draagt RBC onlosmakelijk met zich mee. Sinds 2000 zijn we de trotse bespeler van het Atik Stadion. En het RBC Netwerk probeert met creativiteit en positivisme zakelijk West-Brabant en andere belanghebbenden te enthousiasmeren, met elkaar te verbinden én te binden aan RBC.

RBC

Medifit Fysiotherapie

Een praktijk voor Fysiotherapie gericht op een actieve aanpak bij blessures en fysieke klachten. Wij maken (Top-)sportfysiotherapie voor iedereen toegankelijk. Dat doen we al bij 11 andere praktijken in Brabant, en nu zijn we ook in het dynamische Herstaco Stadion in Roosendaal gevestigd. Met onze ervaring in de breedte- en  topsport op het gebied van Performance Training en Fysiotherapie maken we het verschil! We hebben er heel veel zin in. Nieuwsgierig? 

Voetbalschool TIC

Voetbalschool TIC staat voor Techniek, Inzicht en Coördinatie. Sinds 2016 zitten wij in het mooie Atik Stadion waar veel van onze activiteiten plaats vinden. We organiseren Voetbalclinics, Voetbalfeestjes, Voetbaldagen, Toernooien, Peutervoetbal en nog veel meer! Eigenaar Gijs Bogers staat samen met zijn professionele team altijd voor jullie klaar. Wij werken altijd met professioneel trainingsmateriaal zoals Smartgoals en wij denken altijd innovatief. Elke kind staat bij ons centraal en persoonlijk aandacht staat voorop. Bij ons kan ieder kind zichzelf ontwikkelen, nieuwe dingen leren maar vooral plezier maken. 

TIC

SSNB Roosendaal

Spelen, bewegen en sporten leveren een bijdrage aan een Gezonde Leefstijl. De gemeente Roosendaal vindt een Gezonde Leefstijl onder haar inwoners erg belangrijk. Om hier invulling aan te geven zijn in de gemeente Roosendaal buurtsportcoaches vanuit Sportservice Noord-Brabant actief. Deze buurtsportcoaches hebben een mooi sport- en beweegprogramma samengesteld. Het sport- en beweegprogramma van SSNB is onderdeel van de gemeentelijke campagne Roosendaal werkt aan bewegen, onder de noemer: RSD Beweegt. 
Sportstimulering is daarnaast een belangrijke taak van de buurtsportcoaches. Het kennismaken met verschillende sporten en kinderen en jongeren gezond laten op groeien zijn belangrijke speerpunten.  
De sportcoaches worden ingezet bij projecten in de wijk, activiteiten op school maar ook voor de doelgroep volwassenen, senioren en ouderen en kwetsbare mensen.
Als thuisbasis in Roosendaal heeft SSNB het Herstaco stadion aan de Borchwerf 4 in Roosendaal. 
Vanuit daar zullen de sportcoaches actief zijn in de buurten, wijken en dorpen van de gemeente Roosendaal. 

Boxing Company

Tactisch inzicht, teambuilding, doorzettingsvermo­gen, durf, doelgerichtheid en het vermogen om gren­zen te blijven verleggen met als doel het beste uit jezelf te halen. Dit zijn de persoonlijke pijlers die de basis hebben gelegd voor de Boxing Company. Founders Bart Voet en Rudy van Laere weten als oudgedien­den van de elite-eenheid van de Luchtmobiele Bri­gade namelijk als geen ander hoe je barrières moet doorbreken om je doelen te kunnen bereiken.