23 June 2024

STADION ZOMERFEEST 2024

Op zondag 23 juni 2024 organiseren we het Stadion Zomerfeest. Tijdens dit evenement kan je volop genieten van leuke muziek, plezier en onvergetelijke optredens van een aantal geweldige artiesten. Ben jij benieuwd naar welke artiesten je kan verwachten? Kijk hieronder voor meer informatie.

Op zondag 23 juni 2024 organiseren we de 2e editie van het Stadion Zomerfeest. Tijdens dit evenement kan je volop genieten van leuke muziek, plezier en onvergetelijke optredens van een aantal geweldige artiesten. Ben jij erbij?!

Line-up + tijdschema:

Mainstage

Ian Thomas 15:30 uur – 16:00 uur
Gers Padoel 16:15 uur – 16:45 uur
Jaap Reesema 17:00 uur – 18:00 uur
Gustaph 18:30 uur – 19:30 uur
Metejoor 20:00 uur – 21:15 uur

Tickets & prijzen

Earlybird ticket: €25,-

General ticket: €33,50

METEJOOR

Metejoor, tot twee jaar geleden nog de enthousiaste leerkracht Joris Van Rossem uit het Belgische Vosselaar, is ontzettend populair en al enkele jaren niet meer weg te denken uit de hitlijsten. In 2021 verscheen Metejoors debuutalbum. Op dit album staan de monsterhits ‘1 Op Een Miljoen’, ‘Rendez-vous’, ‘Ze Meent Het’ en ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’.

Ook met ‘Wat Wil Je Van Mij’, een duet met Hannah Mae, scheert Metejoor nog steeds hoge toppen. De song is intussen goed voor dubbel platina en is daarmee een van de grootste hits in Vlaanderen. Ook in Nederland kent deze single een grote doorbraak. Met ‘Wat Wil Je Van Mij’ heeft Metejoor daar als vijfde Vlaamse zanger ooit een Nederlandstalige top 10-hit te pakken.

GERS PARDOEL

Gerwin Pardoel, beter bekend onder zijn artiestennaam Gers, is een Nederlandse rapper en zanger. In 2009 scoorde Gers zijn eerste hit met ‘Broodje Bakpao’ van The Opposites. De single bereikte de tweede plaats in de Nederlandse Top 40. In de jaren erna hebben er verschillende singles in de Top 40 gestaan. ‘Ik Neem Je Mee’ werd de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Top 40 en stond zes weken bovenaan in de lijst.

GUSTAPH

In 2013 vertegenwoordigde Gustaph België op het Eurovisie Songfestival als zanger. Hoewel zijn deelname destijds niet direct leidde tot grote bekendheid, brak hij later door in de muziekwereld met een aantal populaire hits. Zijn succes na het songfestival markeerde een keerpunt in zijn carrière, waardoor hij uiteindelijk erkenning kreeg en een solide positie verwierf binnen de muziekindustrie.

IAN THOMAS

Ian Thomas is een getalenteerde Vlaamse zanger die bekendheid verwierf in de muziekscene. Geboren op 30 april 1997, begon hij zijn carrière op jonge leeftijd en groeide uit tot een opmerkelijke figuur in de Vlaamse muziekwereld. Met een kenmerkende stem en charismatische podiumuitstraling heeft Ian Thomas verschillende hits op zijn naam staan.

JAAP REESEMA

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Op dit moment timmert hij goed aan de weg, met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs scoorde hij namelijk een #1 hit in zowel Nederland als in België.

Inmiddels bewijst Jaap met maar liefst vier Top 40 hits binnen twee jaar de kracht van zijn Nederlandstalige nummers: met ‘Mijn Kleine Presidentje’ wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. De song ‘Voor Je Van me Houdt’ was de titelsong van de bioscoopfilm ‘Liefde Zonder Grenzen’, ook ‘Alles Komt Goed’ kreeg fantastische support en ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ stond meer dan 20 weken onafgebroken in de charts.